1-Daagse Bevalcursus 13 september

13 september 2024 (uitgerekend tussen 11 okt & 8 nov)

In 1 dag leren jullie alles over bevallen, inleiden, medische interventies, verloop van de keizersnede, bevalplan en herstelplan, zodat jullie goed voorbereid zijn hoe het ook verloopt!

Nog maar 4 beschikbaar!1-Daagse Bevalcursus 13 september

Sophie

Ik heb met veel plezier online cursus gevolgd van Jeanette van de Zwangere Zaak. Jeanette werkt met enthousiasme en heeft duidelijk veel ervaring met zwangere vrouwen. De nuchtere kijk dat elke zwangerschap en bevalling weer anders is en er geen goed of fout is, vind ik erg prettig. Dankzij de cursus heb ik het gevoel dat ik goed ben voorbereid op mijn bevalling! Dank je wel!

Lauren

Omdat ik met weken al was opgenomen in het ziekenhuis, was dit ideaal. Ik heb eerst alles gebingewatched omdat ik niet wist hoe lang het nog zo duren dat de bevalling zou beginnen. Dat gaf al veel vertrouwen. Omdat Finn nog even op zich liet wachten, heb ik de video`s nog een keer op mijn gemak kunnen bekijken en oefenen. Inmiddels kijk ik terug op een hele fijne bevalling ook al was het medisch. De technieken hebben me hier heel goed bij geholpen! Zo`n aanrader deze cursus! Dank je wel!